Compra online en la tienda del Cemcat y únete a nuestro reto para el “Mójate por la Esclerosis Múltiple” el 9 de julio!

¡La tienda online del Cemcat ya está en marcha! Desde el Centro de Esclerosis Múltiple de Catalunya te anunciamos que ya está disponible nuestra tienda online. Te animamos a que descubras el abanico de productos que te ofrecemos, ya sea desde camisetas, libretas y bolsas, hasta todo tipo de accesorios para verano.

El Cemcat se llenará de rosas para celebrar la jornada de Sant Jordi 2023

  Los días 20 y 21 de abril, el Cemcat celebrará dentro del Campus del Hospital Vall d'Hebron el día de Sant Jordi con un punto de venta de rosas textiles confeccionadas por los pacientes y el personal del centro.

Vall d’Hebron celebra Sant Jordi amb roses solidàries i missatges amb cor per a les persones ingressades i roses per al personal de l’hospital

Sant Jordi sempre és un dia molt especial a Vall d’Hebron i enguany hem volgut que la pandèmia no ens impedís gaudir d’aquesta Diada tan celebrada. Així, en la línia de convertir cada dia més aquest centre en un hospital més amable, hem volgut fer un gest perquè totes les persones ingressades a l’Hospital rebin una rosa amb cor. D’aquesta manera, tots ells i elles podran gaudir també d’aquesta Diada encara que no puguin fer-ho al carrer. Per això hem impulsat la iniciativa #RosesAmbCor, que té l’objectiu d’aconseguir repartir roses per a totes les persones ingressades.

Buscamos investigadoras/es en anticuerpos MOG

En Cemcat buscamos investigadoras/es interesadas/os en la patogenia de anticuerpos MOG en pacientes con sospecha de enfermedad desmielinizante para optar a la convocatoria de becas predoc AGAUR/VHIR. Envía tu CV a <recursos.humans@cem-cat.org>.  

Información sobre el estado del CORONAVIRUS SARS-Cov-2

3a dosis vacuna Covid-19 Com ja haurà sentit pels mitjans de comunicació, s’ha iniciat una tercera ronda de vacunació per Covid-19 destinada a les persones que, pel seu estat de salut o tipologia de medicació, puguin estar més en risc enfront el virus. A continuació li descrivim com està funcionant aquest procés donat que és diferent als anteriors.